AcasăNewsCine e femeia care a provocat demisia lui David Petraeus de la...

Cine e femeia care a provocat demisia lui David Petraeus de la conducerea CIA

Femeia care a provocat demisia sefului CIA este, potrivit presei americane, Paula Broadwell, autoarea biografiei lui David Petraeus.

(foto: Facebook)

Seful CIA a demisionat vineri, ca urmare a unei anchete a Biroului Federal de Investigatii, care a dezvaluit ca seful CIA avea o relatie extraconjugala. Aceasta femeie ar fi chiar Broadwell, iar aventura ar fi inceput in timpul in care Paula se documenta pentru a scrie biografia lui Petraeus.

 

Conform publicatiei New York Times, Broadwell are 40 de ani, este casatorita si are doi copii. In prezent este cercetator asociat al Centrului pentru Leadership Public al Universitatii Harvard si candidat la titlul de doctor in cadrul Departamentului de Studii de Razboi al Kings College (Londra).

Ea detine si titlul de master in administratia publica acordat de Scoala de Guvernamant Kennedy de la Harvard. Femeia este si analist pe probleme de securitate nationala si veteran al armatei americane.

Paula Broadwell a scris, ajutata de Vernon Loeb, biografia lui Petraeus „All In: The Education of General David Petraeus”, publicata in ianuarie 2012.  Broadwell a povestit ca a avut „un acces neobisnuit” la informatii, cartea fiind bazata pe sute de ore de interviuri cu generalul Petraeus, mentorii, subordonatii si prietenii lui. Autoarea volumului a petrecut mai mult timp cu generalul si echipa acestuia pe teren, in Afganistan, relateaza publicatia americana.

author avatar
Andra Nesu
754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger