AcasăNewsCine e coloana si cine e colonul in USL

Cine e coloana si cine e colonul in USL

Victor Ponta spune PC-ului pe sleau ca e a treia roata la caruta USL

Pesedistii si liberalii nu dau multi bani pe PC nici cand e condus de amicul Daniel Constantin.

Victor Ponta spune PC-ului pe sleau ca e a treia roata la caruta USL

O demonstreaza Victor Ponta, care a facut publica radiografia USL-ului: “Coloana vertebrala a USL este formata din PSD si PNL (…) Nu doresc sa fie o ofensa la adresa PC, dar concluzia la care am ajuns este ca USL s-a construit pe baza celor doua mari partide de opozitie, PSD si PNL”.

Iar deciziile USL le iau tot cei doi titani ai Uniunii, chiar daca protocolul USL, via cel al ACD, impune ajungerea la un consens in trei (PSD, PNL si PC), dupa cum a tinut sa precizeze tot Ponta: “Deciziile importante, cum a fost cea cu Sorin Oprescu, le iau si le vor lua cei doi copresedinti, Crin Antonescu si Victor Ponta, cu respectarea tuturor celorlati”.

Daniel Constantin, atacat in USL si in propriul partid

Si, pe post de ultima smetie data conservatorilor, Ponta s-a declarat convins ca PC si-a invatat lectia: “Declaratiile lui Daniel Constantin ne arata ca da, au inteles ca discutia cu noi, PSD si PNL, trebuie sa se faca serios si nu in forta”.

author avatar
Simona Badulescu
473 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai asa este corect, ca s-o fi saturat si psd-ul de tradarile pc-ului, bine le face slugilor lui motanel, pisicutele cu botul pe labute, sa le dea peste botic sa nu si-o ia in cap stapanul felix.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger