AcasăNewsCine e bruneta cu care şoferul drogat de la 2 Mai s-a...

Cine e bruneta cu care şoferul drogat de la 2 Mai s-a afişat pe net: „Noi suntem oxicomani”. Are şi ea părinţi cunoscuţi

Vlad Pascu, şoferul drogat de la 2 Mai, era cunoscut ca un consumator de droguri, iar familia sa cunoștea această tristă realitate.

Tânărul fusese cercetat pentru deținere de droguri, dar a scăpat de urmărirea penală, fiind pasionat de mașini și, mai ales, de apăsarea ”până la blană” a pedalei de accelerație.

Prietena brunetă, fiica unui fost arbitru

În imaginile difuzate de Antena 3, Vlad Pascu apare alături de o altă fată și se laudă cu banii și afacerile pe care le are pe numele său și spune că oamenii de rând nu ar strânge sumele respective nici dacă ar face foamea o viață întreagă.

Fata care apare în filmare vorbește despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga. Vlad Pascu și R.L. pot fi văzuți, împreună, în imaginile prezentate de Gândul, iar sursele noastre au dezvăluit că tânăra este chiar fiica unui celebru arbitru de fotbal din România, decedat în urmă cu câțiva ani.

„Oxicodona (un analgezic opioid semi-sintetic, n.r.) este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”, afirmă fata care apare alături de Vlad Pascu, în timp ce răsucește o bancnotă de 200 de lei.

Mama ei lucrează la Primăria S1

”În anturajul toxic al lui Vlad Pascu s-a aflat și R.L., fiica regretatului arbitru de fotbal. Și asupra comportamentului ei au planat și planează multe semne de întrebare referitoare la consumul de substanțe interzise, cu atât mai mult cu cât gravita, de mai mult timp, în jurul lui Vlad Pascu.

Și ea este cunoscută, în cercul celor care o cunosc, ca fiind amatoare de substanțe interzise. Mama tinerei lucrează la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, este consilier superior, cunoaște faptul că fata are astfel de probleme”, au spus unele surse pentru Gandul.

author avatar
Andrei Ștefan