AcasăNewsCine castiga primaria Snagov? SONDAJ

Cine castiga primaria Snagov? SONDAJ

Conform ultimului sondaj realizat în comuna Snagov, actualul primar, Marian Oancea, conduce  în cursa pentru primărie. Acesta este urmat de Grigore Gheorghe din partea ALDE și de Mihai Anghel din partea PNL

Primarul în funcție, Marian Oancea, din partea PSD conduce detașat cu o intenție de vot de 46% fiind urmat de candidatul ALDE, Grigore Gheorghe, cu o intenție de vot de 29%. Pe locul trei se situează candidatul PNL, Mihai Anghel cu 16% iar pe ultimul loc este Nicolae Stan din partea MP cu 9%.

 

 

În ceea ce privește consiliul local, se păstrează trendul național. PSD conduce cu 43%, urmat de PNL cu 25%, ALDE 17% și MP cu 15%.

 

 

Avansul pe care Marian Oancea îl are în fața competitorilor se datorează în primul rând dezvoltării din ultimii patru ani a comunei Snagov. Acesta a demarat mai multe proiecte de infrastructură cum ar fi apă și canal, liceu nou, renovarea școlilor și nu în ultimul rând asfaltarea drumurilor din comună.

Oancea se bucură și de sprijin de la centru, săptămâna trecută președintele PSD, Liviu Dragnea, împreună cu Gabriela Firea, candidatul PSD la PMB au vizitat comuna Snagov pentru a discuta despre proiectul de București – Ilfov și despre extinderea rețelei RATB în județul Ilfov.

Datele pentru sondaj au fost culese prin metoda CATI în perioada 23 – 27 mai 2016. Sondajul are o marjă de eroare de ± 4.2% la un nivel de încredere de 95%.

author avatar
eNational
1.904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger