AcasăNewsCine are iPad face mai mult shopping online

Cine are iPad face mai mult shopping online

Posesorii de iPad prefera sa-si achizitioneze cele necesare cu ajutorul internetului

Retaileri sunt cu ochii pe posesorii de iPad, dupa ce s-a constatat ca acestia tind sa faca mai multe cumparaturi online decat utilizatorii de computere fixe, tip PC.

Posesorii de iPad prefera sa-si achizitioneze cele necesare cu ajutorul internetului

Analistii de la Forrester Research sustin ca circa 3% dintre cumparatori utilizeaza un PC obisnuit, static, in vreme ce numarul posesorilor de tablete a ajuns chiar la 5% din totalul clientilor e-commerce. Mai mult, retailerii sustin ca posesorii de iPad fac si comenzi mai importante, cu pana la 20% mai mari decat utilizatorii de PC sau de smartphone.

Avand in vedere aceste rezultate, administratorii magazinelor online vor sa atraga tot mai multi clienti care au iPad,  punandu-le la dispozitie cataloage care pot fi vizualizate in mod optim pe aceste tablete. O miscare inteleapta, avand in vedere ca specialistii sustin ca, in urmatorii ani, o treime din populatia adulta a SUA (persoanele cu varste intre 15 sI 65 de ani), adica aproximativ 70 de milioane de americani, vor poseda sau vor folosi o tableta tip iPad. Potrivit statisticilor, jumatate dintre utilizatorii acestor gadgeturi au facut cumparaturi online de pe tableta lor, sau au de gand sa o  faca, ceea ce va face ca piata e-commerce  sa cunoasca un adevarat boom in anii urmatori.

author avatar
eNational
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger