AcasăNewsCinci traficanti de droguri, retinuti

Cinci traficanti de droguri, retinuti

Procurorii DIICOT anunta retinerea a cinci tineri suspecti de trafic de droguri pe litoral.

Traficantii au fost retinuti dupa ce oamenii legii, insotiti de ofiteri de politie de la Biroul de Combatere a Criminalitatii Organizate, au efectuat nu mai putin de noua perchezitii in Constanta, Ovidiu si Valu lui Traian.

Conform ziuaconstanta.ro, politistii BCCO Constanta au efectuat mai multe actiuni de filaj, folosindu-se si de ajutorul unor ofiteri sub acoperire, si au depistat sapte persoane banuite de comiterea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, de cultivarea si punerea in vanzare a drogurilor de risc si efectuarea de operatiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Din cei sapte suspecti, cinci au fost retinuti si vor fi prezentati joi instantei cu propunere de arestare preventiva.

Oamenii legii au perchezitionat casele suspectilor si au identificat o instalatie pentru cultura de canabis „indoor”, 30 de grame de marijuana, trei kilograme de substanta vegetala susceptibila a avea proprietati psihoactive si 800 de grame de substanta sub forma de pulbere, susceptibila a avea aceleasi proprietati.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger