AcasăNewsCinci sefi din politia bihoreana au luat calea DNA-ului. Printre ei si...

Cinci sefi din politia bihoreana au luat calea DNA-ului. Printre ei si chestorul Popa

Mai multi oameni ai legii cu functii de conducere in cadrul Politiei Bihor au venit inca de la primele ore ale zilei de marti la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a discuta cu procurorii, dupa ce acestia din urma i-au citat in acest sens.

Asadar, dupa perchezitiile facute ziua trecuta, atat la sefiul IPJ Bihor, cat si la locuinta conducatorului acestei institutii, in aceasta dimineata procurorii anticoruptie bihoreni au avut din nou in atentie cauza despre care s-a aflat recent si in care apare si numele fostului numar 1 in cadrul Politiei Romane, Liviu Popa, actualmente sef al Inspectoratului Judetean Bihor.

Se poate spune, asadar, ca au fost audieri pe banda rulanta la DNA Oradea. Pe langa chestorul Popa, care a venit insotit de un aparator legal, in fata procurorilor au aparut, rand pe rand, si alti sefi politie de pe raza judetului, si anume cei aflati in fruntea Politiei Beius, a celei minicipale si, respectiv rurale, precum si ai Posturilor de Politie Pietroasa si Carpinet.

Ar mai fi de mentionat faptul ca Liviu Popa nu a dorit sa ofere detalii cu privire la motivele prezentei sale in fata anchetatorilor. Deunazi, dupa cum se stie, la DNA Bucuresti a fost prezent, pentru a fi audiat ca martor, si Vasile Blaga. Politicianul a dat de inteles ca a fost chemat in privinta accidentului de acum circa doua saptamani, in care a fost implicata masina sa, condusa chiar de chestorul Popa, cu care e „prieten de familie”, pe un drum din Brasov.

sursa foto: bihorstiri.ro

284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger