AcasăNewsCinci români morți și patru răniți, după o cursă nebună pe străzile...

Cinci români morți și patru răniți, după o cursă nebună pe străzile din Strasbourg. Impactul, transmis live pe Facebook – VIDEO

strasbourgCinci români morți și patru răniți, după o cursă nebună pe străzile din Strasbourg. Impactul, transmis live pe Facebook - VIDEO

Cinci oameni au murit, iar patru sunt răniţi grav, după o urmărire în trafic urmată de un accident, în orașul francez Strasbourg. Protagoniștii cursei sfârșite tragic sunt interlopi români.

Victimele sunt rude și după discuții în contradictoriu s-au urcat în mașini și a început urmărirea transmisă live pe Facebook.

Răfuială între două clanuri interlope

Cele două familii, din Timișora, locuiau în prezent în Strasbourg și Kiel, nordul Germaniei.

Românii s-au luat la ceartă în plină stradă, pe fondul unui conflict mai vechi, potrivit voceatimisului.ro.

„Pe cine omori tu, mă? Am auzit că eşti nebun! Hai la mine, dacă ai curaj! Eu vreau pace, tu nu vrei!”, e auzit spunând interlopul Saban Stancu în transmisia live pe Facebook dinaintea accidentului.

Capul uneia dintre familii, Saban Stancu, a reproșat că a executat doi ani de închisoare „degeaba”, în urma unei „afaceri” cu autoturisme.

A urmat o goană nebună pe străzile din Strasbourg, încheiată cu o coliziune mortală. Trei pasageri dintr-o mașină au murit pe loc: Banari Cîrpaci, soția și sora acesteia.

Saban Stancu a murit câteva momente mai târziu, în braţele salvatorilor. Încă o persoană a fost declarată decedată la fața locului. Alte patru persoane au fost rănite.

„Una dintre mașini se îndrepta spre granița germană. A fost ajunsă din urmă de cealaltă familie. Apoi s-au ciocnit, provocând accidentul”, a transmis poliția.

Poliția a intervenit pentru a menține calmul. „Am desfășurat un sistem de securitate important pentru a încerca să stăpânim violența și tensiunile la fața locului”, a declarat unul dintre polițiști la France 3 Alsacia.

author avatar
Andreea Vlad
1.320 afisari

33 COMENTARII

      • https://www.condoleante.ro/anunturi-decese
        https: //decese.desteptarea.ro/
        https: //www.publicitate-romanialibera.ro/casete-anunturi-decese.php
        https: //www.ziarulevenimentul.ro/anunturi/funerare/decese–s225.html
        https: //ziarulunirea.ro/mesaje-de-condoleante-si-comemorare-anunturi-de-deces-la-trecerea-la-cele-vesnice-a-persoanelor-dragi-457395/
        https: //www.crestinortodox.ro/anunturi-decese/
        https: //www.ziaruldeiasi.ro/stiri/anunturi-decese

  1. Bravi pentru DIASPORA. Nu va dezmintiti, faceti cinste numelui de roman.
    Oare de ce nu ne vor unii in Shenghen?

  2. ci orile astea de ti gani au cumparat permisul, de ce nu li se verifica permisul luat prin spaga de la militenii corupti spagari?

  3. Bai condoleante, lasa-te de fumat, bai pak-al-iciule, ca te faci singur de ras, rad pana si kurcile din Alaska de tine !! Ha ha ha 🙂 Oricum, aia erau niste inter-lopuleti de Timisoara, niste bron-zati brazilieni de pe acolo, din mosia lui Robu, ordina-rul ala care a fost mai demult primar pe acolo, si ii tinea spatele la tzi-g-anocii astia !! Interesant e faptul ca stiau toti din toate serviciile secrete ca ce vroiau astia sa faca, si tot nu i-au oprit, nici francezii, nici naz-i-stii nemti, au avut noroc de data asta, ca ci-or-ile astea s-au eliminat numai ei intre ei, dar data viitoare pot sa prinda si pe altii la mijloc !! Plus ca astia s-au si impu-scat intre ei, cel putin 2 din bron-zatii astia au dat coltul in urma imp-uscaturilor, adica au avut niste plumb imbunatatit in ei !! Ha ha ha 🙂 Bai bah-talo, vedeti ca va asteapta cio-ri-le de la Aeroportul International de la Tza-ndarei, cica au un avion privat numai pentru voi, sa va ga-ze-ze in el 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger