AcasăNewsCinci oameni în grija medicilor, după un accident cu un microbuz pe...

Cinci oameni în grija medicilor, după un accident cu un microbuz pe DN61

Cinci oameni în grija medicilor, după un accident cu un microbuz pe DN61 (sursa foto: facebook)

Mai multe echipaje medicale, dar și pompierii au intervenit, miercuri, pe DN61, la locul unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz și două autoturisme.

Cinci oameni – două femei și trei bărbați – au fost răniți în urma acestui nefericit eveniment rutier, conform Agerpres. Accidentul a avut loc pe DN61, în Giurgiu, pe segmentul dintre localităţile Ghimpaţi şi Letca Nouă.

Din câte a precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, în microbuz se aflau 11 oameni, iar în cele două autoturisme alți trei. De asemenea, s-a aflat că trei dintre persoanele care au primit îngrijiri medicale la fața locului au fost preluate pentru a fi transportate la spitale din București.

Cauzele care au dus la producerea acestui accident vor fi stabilite de către polițiștii care fac cercetări în acest sens.

Accident mortal pe A1

Din păcate, acesta nu este singurul eveniment rutier ce a avut loc, miercuri, în județul Giurgiu. Un tânăr în vârstă de 30 de ani a murit, în urma unui accident produs pe A1 București-Pitești, în cursul dimineții.

Două autovehicule de mare tonaj s-au lovit, pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către Capitală. Accidentul de pe A1 a avut loc în zona localității Bolintin Vale, din câte au anunțat reprezentanții Centrului Infotrafic.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger