AcasăNewsCinci oameni au murit, loviti de o masina intr-o statie de autobuz...

Cinci oameni au murit, loviti de o masina intr-o statie de autobuz din Braila

Drama rutiera si imagini greu de privit, la primele ore ale zilei. Masina condusa de un sofer care a pierdut controlul masinii a izbit in plin mai multi braileni aflati intr-o statie de autobuz, in drum spre lucru. Cinci dintre ei au murit.

sursa fotoobiectivbrro

 

UPDATE 2: Patru femei si un barbat, cu varste apropiate de 40 de ani. Printre cei care au decedat se aflau si doi soti, care nu au mai ajuns nici la serviciu, dar nici la copiii care ii asteptau acasa. Niciunul nu a avut vreo sansa sa scape, dupa ce au fost spulberati, pur si simplu, de masina scapata de sub control, care a ajuns sa ii loveasca venind- cu viteza, spun martorii citati de presa locala- tocmai de pe contrasens.

Potrivit obiectivbr.ro, tragedia din aceasta dimineata a lasat orfani trei copii, in cazul a doi dintre ei pierderea fiind imensa, avand in vedere ca au ramas, intr-o clipa, si fata mama, si fara tata.

UPDATE: Din primele informatii, tot catre locul de munca s-ar fi indrptat si soferul masinii care i-a lovit pe cei sase oameni. Rezultatul alcooltestului la care a fost supus soferul, la scurta vreme de la producerea nenorocirii, de pe strada Ramnicu Sarat din Braila, ar fi indicat faptul ca acesta nu ar fi consumat alcool. Presa locala vehiculeaza, insa, ca tanarul fie ar fi consumat substante interzise, inainte de a urca la volan, fie ar fi putut avea o criza de epilepsie.

Conducatorul auto are 26 sau 27 de ani, e din Braila, si a fost dus la spital, avand fracturi.

–––-

Lovitura greu de imaginat pentru mai multe familii din Braila. Cei dragi lor si-au gasit sfarsitul loviti de o masina, la primele ore ale diminetii, in ciuda eforturilor medicilor de a-i salva, ca urmare a ranilor foarte grave suferite in urma impactului. Una dintre victime a decedat chiar in drum spre spital.

Alte doua persoane au fost ranite. Printre acestea din urma se  numara si conducatorul autovehiculului care a secerat cele sase persoane. Ambii raniti au ajuns la spital, pe mana medicilor.

La fata locului au ajuns cat s-a putut de repede mai multe ambulante, dar si masini de politie. Oamenii legii au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii, pentru a stabili conditiile exacte in care s-a produs drama rutiera.

author avatar
Cristina Stefan
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger