AcasăNewsCinci oameni au murit, dupa ce un ciclon a lovit estul Indiei...

Cinci oameni au murit, dupa ce un ciclon a lovit estul Indiei (VIDEO)

Vantul deosebit de puternic si precipitatiile au rapit vietile a cinci persoane si au facut pagube materiale semnificative.

Cel putin cinci persoane au murit, in zona coastei estice a acestui stat, dupa ce Ciclonul Hudhud a atins uscatul, informeaza, duminica, presa locala, citand autoritatile din India. Vantul a atins aproximativ 200 km/h, iar specialistii se asteapta ca viteza la rafala sa creasca si mai mult de atat, avand in vedere ca furtuna este incadrata la categoria 4 din 5.

Taifunul a scos mai multi arbori din radacini si a daramat firele de electricitate, ducand la intreruperea alimentarii cu energie electrica in mai multe zone. Autoritatile au intervenit in ajutorul locuitorilor din regiunile afectate de trecerea ciclonului, sfatuindu-i pe oameni sa se adaposteasca si sa nu iasa din case, pentru a se feri de pericolele produse de furia naturii.

Avand in vedere avertizarile meteorologilor, care au anuntat apropierea Ciclonului Hudhud de estul acestui stat, zeci de mii de locuitori au fost evacuati din calea furtunii violente, inca de sambata, fiind cazati temporar in scoli sau alte cladiri folosite drept sedii ale institutiilor publice locale. Vestile de la specialisti nu sunt, insa, deloc imbucuratoare, nici pentru urmatoarele ore.

[youtube]3BTmWznu_Eg[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger