AcasăNewsCinci morti si un ranit in urma unui accident rutier produs in...

Cinci morti si un ranit in urma unui accident rutier produs in Vaslui

(foto: stiri.rol.ro)

Cinci persoane au murit, iar alta se afla in stare grava in urma unui accident de circulatie care a avut loc, luni dimineata, pe un sector de drum european, in apropiere de localitatea vasluiana Badeana, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei.

(foto: stiri.rol.ro)

Potrivit primelor informatii furnizate de Inspectoratul de Politie al judetului Vaslui, accidentul a avut loc pe drumul european E 581, intre localitatile Badeana si Tutova, pe un sector de drum drept, fara ca acesta sa fie acoperit cu polei. De aceea, politistii merg pe varianta ca soferul ar fi adormit la volan, iar masina a lovit un ciot de copac de pe marginea drumului, iar apoi s-a rasturnat.

In urma accidentului, cinci persoane au murit pe loc, iar alta, de altfel singura femeie din masina, se afla in stare grava. „Trei dintre victime, printre care si femeia care a supravietuit, au fost gasite pe camp, in apropierea masinii rasturnate. Urmeaza identificarea tuturor persoanelor, acestea fiind, cel mai probabil, din judetul Vaslui, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Femeia care a supravietuit accidentului a fost resuscitata de catre echipajul de pe ambulanta, fiind transportata la Spitalul de Urgenta Barlad.

author avatar
Ciprian Purice
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger