AcasăNewsCinci masini implicate intr-un accident pe DN 2

Cinci masini implicate intr-un accident pe DN 2

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Medicii de la ambulanta, dar si politistii au intervenit, sambata dupa-amiaza, pe DN 2, la locul producerii unui accident  in care au fost implicate nu mai putin de cinci autoturisme.

Impactul rutier a avut loc in localitatea vranceana Domnesti. Conform Centrului Infotrafic, o persoana a fost ranita in accident. In ajutorul victimei au fost chemati medicii de la salvare, doctorii acordandu-i primele ingrijiri ranitului, urmand sa decida daca se impune transportul acestuia la spital, pentru mai multe investigatii de specialitate.

La locul accidentului au ajuns si politistii de la Rutiera. Ca urmare a coliziunii dintre cele cinci autovehicule, circulatia rutiera pe DN 2, drum ce face legatura intre localitatile Focsani si Adjud, din judetul Vrancea, a fost ingreunata.

Oamenii legii le recomanda soferilor care au drum in zona sa manifeste prudenta si sa respecte indicatiile agentilor de la rutiera, pentru a se evita producerea unui alt eveniment rutier nedorit.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger