AcasăNewsCinci elevi constanteni, dusi la spital dupa ce s-au intoxicat cu sulf!

Cinci elevi constanteni, dusi la spital dupa ce s-au intoxicat cu sulf!

Spaima pentru copiii si profesorii unui liceu din Constanta. Cinci elevi au ajuns pe mana medicilor, dupa ce s-au intoxicat cu vapori de sulf.

UPDATE – Incidentul in urma caruia cinci elevi au ajuns la spital s-a vrut a fi, de fapt, o gluma. Mai exact, copilul care a spart fiola respectiva si-ar fi dorit sa faca o farsa in clasa, folosind un produs special comercializat in acest sens, si care contine o serie de substante -printre ele si hidrogen sulfurat – care, in contact cu aerul, ar trebui sa emane un miros neplacut, asemeni oualor stricate, potrivit reporterntv.ro. Din nefericire, gluma a avut un efect nedorit. Elevul care a adus fiola la scoala va fi sanctionat pentru gestul sau.

–-

Incidentul s-a produs luni, la Liceul George Calinescu, din orasul de la malul marii, intr-o pauza. Din motive necunoscute pentru moment, un elev de clasa a VII-a a adus la scoala o fiola ce continea o substanta pe baza de sulf, conform reporterntv.ro. La un moment dat, recipientul s-a spart, iar copiii aflati intr-una din salile de clasa ale unitatii scolare au inceput sa se simta rau, dupa ce au inhalat, fara sa vrea, respectiva substanta. In ajutorul lor au fost chemati medicii de la ambulanta. Este vorba, potrivit aceleiasi surse, de un baiat si patru fete.

Cinci dintre elevii aflati in sala in care a avut loc incidentul au fost dusi la spital, in Constanta, pentru ca specialistii sa le evalueze starea si sa aleaga tratamentul care se impune in cazul lor. Din fericire, ceilalti elevi aflati in incinta in care s-a spart fiola cu substanta chimica generatoare de probleme nu au avut de suferit, asemeni colegilor lor, care au ajuns la unitatea medicala judeteana.

O ancheta urmeaza sa stabileasca exact cum a ajuns elevul sa aiba acea fiola cu substanta toxica si de ce a adus-o in clasa.

Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger