AcasăNewsCinci bărbați reținuți. Sunt acuzați de o înșelăciune tot mai des întâlnită

Cinci bărbați reținuți. Sunt acuzați de o înșelăciune tot mai des întâlnită

Din câte au mai stabilit oamenii legii, paguba produsă în această speță ar depăși 75.000 de lei.

Oamenii legii sibieni au făcut nu mai puțin de sase perchezitii domiciliare, la mai multe adrese de pe raza județului, de au ridicat, ca probe, mai multe telefoane mobile și înscrisuri.

Din câte au mai stabilit oamenii legii, paguba produsă în această speță ar depăși 75.000 de lei

Vizate au fost locuințele membrilor unei grupări infracționale specializate în înșelăciuni prin metoda „Accidentul”, potrivit IPJ Sibiu. Ulterior, s-au făcut audieri, iar 15 oameni au dat explicații la sediul Inspectoratului local de Poliție.

La finele acestei proceduri, cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia au între 22 și 41 de ani, sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune în formă continuată și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările făcute în cazul de față au evidențiat că de la începutul anului și până în decursul lunii iunie, „cei cinci bărbați ar fi săvârșit 15 infracțiuni de înșelăciune în județele Sibiu, Brașov și Hunedoara”. Metoda pe care ar fi folosit-o nu e tocmai nouă – suspecții ar fi ales „să le comunice persoanelor vătămate a unei vești șocante, constând în aceea că un membru al familiei a fost implicat într-un accident rutier soldat cu urmări grave, iar pentru diminuarea consecințelor legale sau medicale ale evenimentului sunt necesare sume foarte mari de bani”.

339 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce-o tot bla-bla-iți, atât ? Asta-i metoda „accidentul” !
    Puteați să scrieți de la început !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger