AcasăNewsCiclonul care a lovit Cehia, în România. O furtună a făcut ravagii...

Ciclonul care a lovit Cehia, în România. O furtună a făcut ravagii în Arad. Acoperişuri smulse de vântul puternic (VIDEO)

aradCiclonul care a lovit Cehia, în România. O furtună a făcut ravagii în Arad. Acoperişuri smulse de vântul puternic (VIDEO)

Ciclonul care a produs tornada devastatoare din Cehia, care a omorât cinci persoane și a rănit alte zeci, vine spre România. Prin urmare, vor apărea furtuni violente.

Județul Arad a fost lovit, vineri seară de o furtună puternică, ce a făcut ravagii. Vântul a suflat cu peste 100 de kilometri pe oră, smulgând acoperișuri și copaci din pământ. Autoritățile au transmis avertizări de tip RO-Alert.

Pompierii ISU Arad anunțau, vineri seara, în jurul oreo 23.30 că echipajele intervin la Spitalul Judeţean din Arad „unde o parte a anvelopării clădirii s-a prăbuşit”. De asemenea, au fost luate pe sus mai multe acoperişuri, inclusiv al unei facultăți.

Cod roșu de furtuni la Arad

Meteorologii au emis, vineri seară, mai multe avertizări cod roşu pentru judeţul Arad, fiind transmise mesaje RO-Alert către populaţie cu privire la iminenţa producerii de fenomene meteo violente, cu vijelii, ploi torenţiale, grindină şi descărcări electrice. Alertele au vizat mai multe zone ale judeţului, dar în special localităţile din apropierea graniţei cu Ungaria, printre care şi municipiul Arad.

ISU a trimis toate echipele disponibile pe teren pentru a remedia problemele, inclusiv la copaci rupţi care au căzut pe linii de electricitate sau au blocat drumuri. Între drumurile afectate de căderi de copaci este DN 79 Arad – Oradea.

author avatar
Andreea Vlad
320 afisari

1 COMENTARIU

  1. acum sa nu fim rautaciosi dar chiar a doua zi dupa cehul ala din ue care a depus legea rusinii i a batut cerul , asta e !!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger