AcasăNewsCiclonul a făcut o victimă printre campioni: pilotul Adrian Cernea a murit!...

Ciclonul a făcut o victimă printre campioni: pilotul Adrian Cernea a murit! (VIDEO)

adrian cernea Ciclonul a făcut o victimă printre campioni: pilotul Adrian Cernea a murit!

Din nefericire, ciclonul care a făcur ravagii în ultima săptămână în România a făcut o victimă printre campionii ţării. Pilotul Adrian Cernea a murit după ce maşina care participa la o competiţie off-road a căzut în râul Oituz, între judeţele Bacău şi Covasna. Copilotul său a fost găsit în viaţă. Din cauza tragediei, concursul a fost anulat.

Federația Română de Automobilism sportiv a transmis că cel care și-a pierdut viața este pilotul echipajului, Adrian Cernea, fost campion național. Alex Tache, copilot, a fost salvat în ultima clipă.

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme, moment în care au fost surprinși de o viitură.

Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova”, a anunţat Federaţia.

Cum a reacţionat Titi Aur?

Sunt momente grele. Din păcate, foarte rar se întâmplă ca la o competiţie să moară cineva.

Dumnezeu să-l odihnească! Dacă se poate întâmpla până şi unui echipaj superprofesionist care are echipamente speciale şi antrenamentul e tocmai pentru a trece prin zone dificile, nu ştiu dacă a fost o greşeală de pilotaj sau dacă a venit o viitură puternică”, a precizat Titi Aur.

Vă reamintim că polițiștii din Bacău au fost sesizați prin 112, de către un tânăr de 30 de ani, din București, care a semnalat că un bărbat de 40 de ani, din București, a fost luat de apele unui pârâu, afluent al râului Oituz, în pădurea de pe raza comunei Poiana-Sărată.

Din primele verificări, s-a stabilit că, un echipaj aflat într-un autovehicul care participa la un concurs de offroad de pe raza Stațiunii Slănic-Moldova și se deplasa pe traseul dintre Slănic către Brețcu, județul Covasna a fost luat de ape, în momentul traversării pârâului.

Tânărul de 30 de ani a reușit să traverseze pârâul pe malul opus, iar autovehiculul în care era bărbatul de 40 de ani, a fost luat de ape”, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău.

author avatar
Andrei Ștefan
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger