AcasăNewsCica mai vine o Apocalipsa maine

Cica mai vine o Apocalipsa maine

Luna Rosie, insangerata, vizibila la 15 iunie, a starnit iar panica printre „decodificatorii” scripturilor. Iar li se pare ca vine Apocalipsa!

Luna rosie este privita cu teama de adeptii Apocalipsei, fiind considerata un semn premergator

Eclipsa de Luna de la 15 iunie vine dupa eclipsa de Soare de la 1 iunie, ceea ce s-ar potrivi „semnelor vestitoare” Apocalipsei prorocite de Ioel si in Cartea Revelatiei. „Soarele se va cufunda in intuneric, iar Luna in sange inainte de a veni marea zi a Domnului”, spunea Ioel, cand se deschide al saselea sigiliu. Evenimentele premergatoare par sa se fi implinit: un cutremur puternic (Fukushima), intunecarera Soarelui (1 iunie), insangerarea Lunii (15 iunie), o ploaie de meteoriti, care e in fiecare an.

Insa, mai avem o speranta! Unii „specialisti” cred ca Apocalipsa vine pe Luna Rosie din 2015! Din punct de vedere astronomic, eclipsa intretaie exact centrul umbrei Pamantului si va fi neobisnuit de lunga, vizibila din Emisfera Estica. Conform astrologilor, influenta asupra oamenilor se rezuma la evitarea unor decizii importante pana la 22 iunie, dar nici un proiect aflat in derulare nu trebuie suspendat. Remintim cuvintele lui Iisus de pe Muntele Maslinilor, cuprinse in Evanghelia dupa Matei: „Nimeni nu va sti ziua aleasa (pentru Apocalipsa) sau ora, nici macar ingerii din cer, nici macar Fiul, ci numai Tatal!”

 

author avatar
Adina Mutar
1.086 afisari

2 COMENTARII

  1. CE ESSTE CUVANTUL. LA CINE ESTE CUVANTUL DE CE SPERII OAMENII CARE SARACII SUNT MAI NESTIUTORI , NU E BINE CE FACI .

  2. Pai sa va dau contul bancar , depuneti toti banii acolo, vindeti urgent maine dimineata tot ce aveti si depuneti numerar in contul meu…asa veti avea asigurat un loc in rai. Eu „va promit” ca voi cladi o biserica cu banii acestia si ma voi ruga pentru sufletele voastre. Defapt, mai simplu, ce sa mai stati la coada la banca se depuneti banii, mergeti in Piata Avram Iancu Cluj, in fata Catedralei este o fantana arteziana cu apa sfanta (Contruita de Boc) si lasati in jurul fantani sau chiar in apa e ok, sacii cu bani, preferabil euro, dolari, bijuterii aur, diamante si… apoi mergeti in parcul mare pe jos cu capul aplecat spre pamant si… asteptati. Dumnezeau sa va aibe in paza.
    Multumesc pentru incredere, ma voi ruga pentru voi toti pe rand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger