AcasăNewsChuck Norris a pornit cruciada impotriva „socialistului Obama”

Chuck Norris a pornit cruciada impotriva „socialistului Obama”

Eroul favorit al Americii, actorul si campionul in arte martiale Chuck Norris, i-a chemat la „lupta”  pe crestinii evanghelici impotriva „socialistului Obama”.

Rasmussen apreciaza ca Norris „stapaneste” cam 10-12% dintre votanti

Chuck si sotia sa, Gena, au filmat un anunt public, in care-i indeamna pe crestini sa ajute la salvarea tarii, in luna noiembrie, cand au loc alegerile prezidentiale. Anuntul vine intr-un moment cand doua institute de sonaj isi disputau acuratetea rezultatelor.

Obama

Conform unui sondaj Rasmussen privind intentia de vot la prezidentiale, Mitt Romney conduce cu 48%, in fata lui Obama, care are doar 44%. Gallup face o „corectie”: Romney are 47%, iar Obama 46%. „Tara noastra, asa cum o stim, va fi  pierduta pe vecie daca nu ne mobilizam sa o abatem de la aceasta cale”, se arata in clipul lui Chuck Norris. Sotia sa, Gena, a atras atentia ca „apatia celor 30 de milioane de votanti evanghelici” a dus la alegerea lui Obama in 2008 si le cere acum sa nu mai stea acasa. „Nu mai avem voie sa asistam tacuti la derapajul tarii noastre spre socialism sau spre ceva si mai rau”, a subliniat Chuck Norris. „Aparati-va natiunea! Pentru Dumnezeu si pentru tara!”, a incheiat Norris clipul care a semanat cu o predica prezbiteriana.

author avatar
Adina Mutar
440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger