AcasăNewsChitoiu: PNL a decis ca nu doreste UDMR-ul la guvernare

Chitoiu: PNL a decis ca nu doreste UDMR-ul la guvernare

Conducerea PNL nu doreste ca UDMR sa participe la guvernare, a anuntat, luni, vicepresedintele PNL, Daniel Chitoiu, care a mentionat ca aceasta decizie a fost luata in urma cu doua zile.

(foto: antena3)

„E o pozitie a PNL ca nu dorim ca UDMR sa faca parte. (…) Din punct de vedere al PNL, s-a luat o decizie in BPC inca de acum doua zile ca nu dorim ca UDMR sa participe la guvernare”, a declarat vicepresedintele liberalilor.

Daniel Chitoiu s-a aratat optimist afirmand ca nu se pune problema unei rupturi la nivelul Uniunii Social-Liberale,  din perspectiva membrilor PNL. „Nu trebuie neaparat sa rupem USL. (…) Noi credem ca luam o hotarare prin consens la nivelul USL, cum de altfel toate hotararile le-am luat prin consens”, a mai spus Chitoiu.

De asemenea, si Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, a declarat, luni, ca subiectul intrarii UDMR la guvernare este unul „foarte fierbinte”.  Dragnea a spus ca joi si vineri au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetateni de etnie maghiara care s-au pronuntat in defavoarea intrarii UDMR la guvernare.

author avatar
Alina Costache
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger