AcasăNewsChitoiu: Pana la sfarsitul anului nu vor mai fi contracte cu "baietii...

Chitoiu: Pana la sfarsitul anului nu vor mai fi contracte cu „baietii destepti”

Daniel Chitoiu

Daniel Chitoiu, ministrul Economiei, vrea sa puna punct contractelor „baietilor destepti” din sectorul energetic. Acesta nu stie insa ce se va intampla in cazul rezilierii contractelor.

Daniel Chitoiu

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, doreste sa scape de contractele cu „baietii destepti” pe care ii acuza ca beneficiazea de preturi preferentiale comparativ de restul utilizatorilor din sectorul energetic. In acest scop, ministrul a pus la punct o strategie conform careia, pana la sfarsitul anului, va scapa de aceste contracte.

„Va asigur ca pana la sfarsitul acestui an va exista o piata concurentiala a energiei electrice si gazelor in Romania si nu vor mai exista contracte bilaterale cu <>”, a declarat Daniel Chitoiu in Plenul Camerei Deputatilor, citat de Realitatea TV.

Acesta nu a oferit insa un raspuns privitor la modul in care se vor rezilia contractele si, daca, statul roman va plati penalizari in cazul anularii contractelor.
„Referitor la contractele in vigoare, nu pot sa va spun acum care va fi rezultatul negocierilor. Rezultul il veti vedea in perioada urmatoare”, a incheiat acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger