AcasăNewsChitoiu: O companie rusa s-a declarat interesata de preluarea Oltchim

Chitoiu: O companie rusa s-a declarat interesata de preluarea Oltchim

Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea, a anuntat, sambata, la Slatina, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu a vizitat, sambata, alaturi de premierul Victor Ponta, fabrica producatoare de tevi de otel TMK Artrom, de la Slatina. Cu aceasta ocazie, Chitoiu le-a spus jurnalistilor ca TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim. „Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajata in primavara acestui an. A urmat apoi perioada de vara si am primit din nou o scrisoare prin care au zis ca situatia se amana, dar isi arata in continuare disponibilitatea”, a declarat Chitoiu.

Ministrul Chitoiu a spus ca, daca Dan Diaconescu, cel care a castigat licitatia pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim, se retrage, compania rusa ar fi interesata in continuare de preluarea combinatului. La randul sau, premierul Victor Ponta declarase, sambata, la Slatina, inainte de vizita la fabrica, ca si-ar fi dorit ca si la Oltchim Ramnicu Valcea sa fi investit tot o firma ruseasca.

author avatar
eNational
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger