AcasăNewsChitila Film Fest: 100 de filme in lupta pentru premii!

Chitila Film Fest: 100 de filme in lupta pentru premii!

La Chitila Film Fest, festivalul a carui a doua editie va avea loc in perioada 31 august-2 septembrie, s-au innscris 100 de filme. Productiile tinerilor regizori au intrat in marea lupta pentru cele doua aparate foto profesionale oferite ca premii!

Pe langa premii, atat participantii, cat si cei care vor veni la Chitila Film Fest, vor avea distractia asigurata de Connect-R, Sylvia&Dj Rynno si Mihai Margineanu, au anuntat organizatorii. Cunoscutii artisti vor canta pe 2 septembrie, data cand se vor afla numele castigatorilor editiei a doua a festivalului.

Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani. Preselectiile au luat deja sfarsit, iar organizatorii au hotarat ce filme vor fi proiectate pe ecranul gigant amplasat pe malul lacului Chitila, o premiera pentru evenimentele de gen. In competitia finala sunt nominalizate cinci scurtmetraje de fictiune si cinci documentare, selectate de juriul Chitila Film Fest.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger