AcasăNewsChirurg de la Spitalul Floreasca, gest şocant la adresa unui coleg! S-a...

Chirurg de la Spitalul Floreasca, gest şocant la adresa unui coleg! S-a întâmplat în timpul unei operaţii

(sursa foto: 9am.ro)

Medicul Sorin Păun, chirurg în cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, este acuzat că a scos un electrocauter din plaga unei paciente aflată pe masă şi l-a înţepat pe un coleg medic.

Vinovatul este urmărit penal pentru purtare abuzivă.

Ce a anunţat Parchetul

În fapt, s-a reţinut că la data de 06.03.2020, aflându-se la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, în timp ce efectua o intervenţie chirurgicală asupra unei paciente, în calitate de medic chirurg la Secţia Chirurgie II din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, inculpatul a adresat injurii şi expresii jignitoare medicilor din cadrul echipei operatorii.

Pe parcursul intervenţiei chirurgicale, inculpatul a înţepat cu electrocauterul scos din plaga pacientei un medic din echipa operatorie, provocându-i leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Victima a avut nevoie de tratament

Medicul înţepat cu electrocauterul a avut nevoie de tratament profilactic, întrucât pacienta pentru care fusese folosit instrumentul medical era diagnosticată cu hepatită virală.

„Întrucât pacienta era pozitivă pentru virusul VHC (hepatită tip C), persoana vătămată a raportat evenimentul responsabilului de medicina muncii, fiind îndrumată către Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş pentru prescrierea unui tratament profilactic”, se mai precizează în comunicat.

Spitalul Floreasca, vandalizat

Tudor Duma, zis şi „Maru”, cel care e suspectat că i-ar fi furnizat droguri lui Vlad Pascu, avea pe unghii un mesaj cifrat pentru poliţişti.

Prietenul lui Vlad Pascu a făcut haos la Spitalul Floreasca, după ce a intrat, în mod ilegal, în depozit, pentru a fura ”ceva”, conform spuselor sale.

Tânărul de 19 ani, care până la această vârstă are șase dosare penale, a ajuns în atenția autorităților, iar acum a început o anchetă în acest caz.

author avatar
Andrei Ștefan
697 afisari

4 COMENTARII

  1. E vorba de infractiuni contra sanatatii publice.A intepat cu intentie stiind ca bolnava are o boala infectioasa. Care poate duce la deces.
    Acest medic nu ar mai trebui sa lucreze.Daca se poarta asa cu un coleg…cum se comporta cu pacientii???

  2. inainte de 2020 a fost,

    Pacienta care a luat foc pe masa de operație la Floreasca a murit

    29 dec. 2019 · Pacienta de 66 de ani care a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Floreasca, a murit duminică seara. Informația a fost confirmată de …

    -inca 2 luni si murea de covid
    ca la matei bals,
    ca la constanta,ca la piatra neamt,

    1 oct. 2021 · Șapte persoane au murit, într-un incendiu izbucnit în această dimineață la secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din …

    Incendiu la Institutul „Matei Balș” din Capitală. O a cincea victimă a …

    29 ian. 2021 · Un incendiu a avut loc în această dimineata la un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați.

    La 14 noiembrie 2020, în jurul orei 18:30 EET, a izbucnit un incendiu în secția ATI COVID-19 a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger