AcasăNewsChina se pregateste de atacul final asupra sistemului monetar

China se pregateste de atacul final asupra sistemului monetar

Lingourile de aur de 1 kg anunta schimbari istorice

Colapsul dolarului si al euro este mai aproape ca niciodata. China isi topeste intreaga rezerva de aur, turnand-o in lingouri de 1 kilogram.

Lingourile de aur de 1 kg anunta schimbari istorice

Conform specialistilor, aceasta inseamna un singur lucru: se pregateste de introducerea unui nou sistem monetar si bancar.

Strategia Bilderberg

In ciuda stirii alarmante publicate in India Vision, aceasta este strategia  Bilderbegilor, indelung pregatita. De aceea bancherii Bilderberg au investit atat de mult in aur, de aceea au introdus China in „ecuatia” razboiului dintre dolar si euro, pentru a fi neutra. Si fara mila. Popoarele vor avea amarnic de suferit in perioada de tranzitie a introducerii unui nou sistem monetar garantat cu aurul din banci. Primul sector care va avea de suferit va fi cel comercial. De aceea China a si urgentat semnarea unor acorduri comerciale cu aliatii strategici: Rusia, Japonia, Chile, Brazilia, India si Iran.

Scapa cine poate

Trecerea la un nou sistem monetar, bazat pe standard gold in prima faza, trebuia sa fie un proces mai lung. Lumea trebuia impartita pe zone cu monede „unice”, in final convergand toate spre o moneda cu adevarat unica, globala, care necesita si un nou sistem bancar pe masura. Dar experimentele financiare s-au lovit de impotrivirea politicienilor fara viziuni globale. Asa ca s-a hotarat sa nu se mai prelungeasca agonia. Se da atacul si scapa cine poate! Este posibil ca SUA sa fie cuprinsa de revolte „istorice”, provocate de colapsul dolarului. Europa la fel. Micii „prevazatori” si-au cumparat lingouri de aur pe hartie. In sensul ca li s-au dat seriile de pe lingourile proprii. Acestia ar putea avea neplacuta surpriza ca lingourile personale sa nu mai fie in bancile respective. 80% dintre acestea deja au luat drumul Chinei. Protejate, pentru ca sunt bine angrenate in atac, sunt economiile bazate pe lire sterline si franc elvetian. Cu alte cuvinte, Templierii joaca o carte mare si al naibii de riscanta!

author avatar
Adina Mutar
1.716 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger