AcasăNewsChina refuză repatrierea comandantului de navă mort pe vas. Familia e disperată!...

China refuză repatrierea comandantului de navă mort pe vas. Familia e disperată! Asiaticii vor să arunce trupul peste bord!

vas mare China refuză repatrierea comandantului de navă mort pe vas. Familia e disperată! Asiaticii vor să arunce trupul peste bord!

Autorităţile chineze refuză repatrierea comandantului de navă, Dan Sandu, mort pe vas. Asiaticii se tem de tulpina indiană de Covid-19.

Marinarul român a murit în data de 19 aprilie la bordul unei nave sub pavilion Liberia. Nava a fost direcționată de proprietar spre un port din Indonezia, pentru debarcarea trupului celui decedat și imbarcarea unui alt comandant.

Întrucât autoritățile indoneziene au refuzat să permită debarcarea, agenții navei au contactat alte porturi din Sud-Estul Asiei ,dar s-au lovit de același refuz. În data de 5 mai, conform traseului prestabilit, nava trebuia să ajungă la Shanghai, unde urma să treacă în proprietatea altor armatori.

Chinezii vor să arunce trupul în mare

Iniţia, autoritățile chineze au transmis că nu permit debarcarea decedatului decât în vederea incinerării, urmată de repatrierea urnei cu cenușa. Inițial, familia comandantului a respins vehement incinerarea, a spus că vrea să-l ingroape creștinește.

Dar oficialii din Shanghai s-au răzgândit. Refuză și incinerarea. Iar nava, pentru a fi predată altui proprietar trebuie golită. Este posibil ca, nedebarcate fiind, rămășițele pământești ale defunctului nostru soț și tată să ajungă in mare, ceea ce ar fi insuportabil pentru noi, transmite familia comandantului Dan Sandu, cerând ajutorul autorităților române.

Familia e disperată

Soţia comandantului, Gabriela Sandu, spune că „înmormântarea în mare” nu e altceva decât aruncarea trupului peste bord și exclude acest procedeu. Familia cere ca măcar cenuşa comandantului să fie adusă acasă.

În acest moment, dorinţa mea este ca nici într-un caz să nu fie aruncat în mare, că sună foarte pompos, înmormântare în mare, dar nu este. Deci, aşa cum este interzis să arunci plastice în mare, cum poţi să arunci un om în mare? Numai pentru că a avut nenorocul să moară pe vapor şi să fie exact în perioada epidemiei de COVID, spune Gabriela Sandu.

Pe 15 aprilie, nava Vantage Wave a ajuns în China pentru a descărca 25.000 de tone de lingouri de aluminiu, iar patru zile mai târziu, în 19 aprilie, bărbatul a decedat. Medicul de bord spune că, cel mai probabil, acesta ar fi suferit un infarct miocardic.

author avatar
Andrei Ștefan
395 afisari

4 COMENTARII

  1. Mare idioți românii. NAȚIE DE CRETINI. Auzi la retardați: „să-l ingroape creștinește”. Să ia „creștinește” acum….

    • Of, FMM de retard. Ai vorbit cînd trebuia să taci idiotule. Este treaba familiei exclusiv ce vrea să facă cu cadavrul, nu a ta să-ți dai cu părerea în privința asta, zdreanță progresistă ce ești.

      • Vierme lingător de oase vechi, f.m.m. de cretinoid, din cauza dejecțiilor ca tine nu mai evoluăm. Hoit înapoiat ce ești…. Tu și toți paraziții în sutană ne țineți în Evul Mediu Întunecat, hoțtodox nenorocit ce ești.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger