AcasăNewsChiliman se retrage din conducerea PNL. VEZI reactia lui Antonescu!

Chiliman se retrage din conducerea PNL. VEZI reactia lui Antonescu!

Andrei Chiliman

Andrei Chiliman, actualul primar al sectorului 1, a anuntat ca se retrage din Biroul Permanent Central al partidului, spunand ca refuza sa faca parte din „orice structura de conducere a PNL” rezultata in urma Congresului din 22-23 februarie.  In replica, liderul liberal Crin Antonescu a declarat ca „nu are de gand sa-l impiedice”.

Andrei Chiliman

Edilul sectorului 1 a anuntat mai-marii partidului, printr-o scrisoare deschisa, ca se retrage din structura de conducere a PNL. „Va rog sa luati act, prin prezenta, de refuzul meu de a face parte din orice structura de conducere a PNL rezultata in urma Congresului din 22-23 februarie. Refuz, pe aceasta cale, sa beneficiez de calitatea de membru de drept al Biroului Permanent Central, calitate conferita de noul statut al partidului in virtutea functiei de primar al sectorului 1”, se arata in document.

Primarul Sectorului 1 isi motiveaza decizia spunand ca in PNL si in orice partid care „se pretinde liber si democratic” nu trebuie sa existe functii „de drept”, exceptandu-le pe cele onorifice.

Intrebat cum comenteaza decizia lui Chiliman, Antonescu a declarat: „Retragerea cuiva nu ai cum sa o impiedici si in niciun caz nu am de gand sa fac asta. E decizia domniei sale, luam act si cu asta basta (…) De ce m-as preocupa eu de domnul Chiliman? Aflu acum ca a luat aceasta decizie, e dreptul domniei sale”.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger