AcasăNewsChiliman, lectie politica pentru Antonescu

Chiliman, lectie politica pentru Antonescu

INVATATURA Andrei Chiliman i-a explicat liderului PNL care este diferenta intre politica si administratie

Liberalul Andrei Chiliman ”ramane la datorie”. Nu numai  ca primar al Sectorului 1, ci si ca adversar al presedintelui PNL, Crin Antonescu.

INVATATURA Andrei Chiliman i-a explicat liderului PNL care este diferenta intre politica si administratie

Sub sloganul ”Raman la datorie!”, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si-a lansat candidatura pentru al treilea mandat, promitandu-le alegatorilor ca va continua  proiectele care vor schimba fata sectorului.  ”Am in vedere in primul rand dezvoltarea economica, fara de care dezvoltarea urbanistica este de neconceput, iar dezvoltarea economica este de neconceput fara o administratie descentralizata. (…) In acest mod, Primaria generala isi poate concentra eforturile asupra marilor proiecte economice de infrastructura, urbanistice, cerute de dezvoltarea orasului, iar noi la sector vom avea grija sa gasim solutii la problemele curente ale bucurestenilor”, a afirmat Chiliman.  La eveniment au participat fostii premieri Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase, social-democratii Ecaterina Andronescu si Titus Corlatean, dar si liberalii Radu Campeanu si Ludovic Orban. Marele absent a fost presedintele PNL, Crin Antonescu, pe care Chiliman l-a taxat usor in discursul sau. „Bucurestenii ne cer viziune. Ne cer sa gandim pe termen lung. Fiindca, daca in politica se mai joaca si poker, in administratie nu se poate juca decat sah! „, a conchis primarul Sectorului 1.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
372 afisari

4 COMENTARII

  1. Chiliman are rang inalt in PNL daca isi permite sa il ia peste picior pe Antonescu. Avand in vedere prezenta „mai vechilor partidului” la conferinta celui dintai se subintelege ca Andrei Chiliman este piatra de temelie in partid.

  2. E foarte bine ca Andrei Chiliman isi asociaza imaginea cu oameni care au facut ceva pentru populatie dar si pentru partid. George Crin Laurentiu Antonescu nu a demonstrat inca nimic pentru cetatenii si nici pentru PNL. Ca poate tine un discurs, nu e suficient. Felicitari Andrei Chiliman !

  3. du-te ma dreaqqq de ziar de pissat… ia pune-l pe chilimanu tau presedinte la pnl sa vezi cum il vide pe doi bani… sa vezi la cate procente duce chilimnau tau pnl… chulimanu tau si toti rinocerii liberali cu gura mare sa-i pupe mana lui antonescu ca a dus pnl la 30% … mars dreaqqq de ziar ratat.

    • Te cam inseli, de cand a devenit presedinte PNL Bucuresti, Chiliman a adus PNLul pe primul loc in algerea votantilor.Dar cum lui Antonescu nu i-a placut ca el e obisnuit doar sa stea degeaba normal ca l-a demis.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger