AcasăNewsChiliman ataca dur: Lui Crin i s-a uscat si pomul

Chiliman ataca dur: Lui Crin i s-a uscat si pomul

Andrei Chiliman s-a dezis public de Crin Antonescu

”Lipsit de caracter si de bun-simt”,  ”lenes”, ”neispravit”. Asa l-a caracterizat liberalul Andrei Chiliman pe liderul  PNL.

Andrei Chiliman s-a dezis public de Crin Antonescu

Crin Antonescu este o copie proasta a lui Traian Basescu. Aceasta este concluzia la care a ajuns primarul Andrei Chiliman. Maestru de ceremonii la lansarea candidatilor USL sector 1, liberalul a profitat de ocazie pentru a-l desfiinta pe Antonescu.

Crin Antonescu a reusit sa piarda sustinerea celei mai puternice organizatii a PNL

”Oamenii vor unitate, nu dezbinare. Incetati sa-i mai impartiti in doua tabere! In basisti si anti-basisti. Nu copiati naravurile lui Traian Basescu! Aveti grija sa nu-l inlocuiti pe Basescu cu un individ mai slab pregatit decat el, mai rau, mai lipsit de caracter si de bun-simt. (…) Nu-i tratati pe romani ca prosti sau imbecili cum fac niste neispraviti (Crin Antonescu – n.r) care stau toata ziua pe ecranele televiziunilor de stiri”, i-a sfatuit Chiliman pe uselisti. Totodata, edilul sectorului 1 i-a felicitat pe candidatii PSD si PNL pentru ca au avut curajul sa intre in cursa electorala din Capitala. „Desi v-ar fi fost mai usor sa va refugiati, ca altii, si sa va exersati ca altii talentul oratoric intr-un judet sau altul unde voturile sunt mai usor de cules, ati ales sa candidati in Bucuresti”, a mai spus primarul sectorului 1. Chiliman si-a incheiat interventia cu un mesaj dedicat prietenului Calin Popesc Tariceanu, dar care-l viza tot pe liderul PNL: ”Sunt singur ca dupa ce vei ajunge senator nu voi fi tras de maneca de oameni pe strada si intrebat  de ce nu dai pe la parlament. Cu predecesorul tau (Antonescu –n.r) asa s-a intamplat. Si pomul pus de el s-a uscat”.

Plagiatul lui Ponta, distractia uselistilor

Niciun eveniment politic fara glume pe tema plagiatului. Ironizat saptamana trecuta de Liviu Dragnea si Crin Antonescu, premierul Victor Ponta a fost luat peste picior si de uselistii din sectorul 1. De aceasta data, tonul a fost dat de profesorul universitar Raluca Besteliu care a precizat ca a fost conducatorul ”tezei de doctorat neplagiate” a  pesedistului Titus Corlatean. ”Inca neplagiat!”, au comentat cei din sala. ”Eu sunt singurul care nu are probleme, ca nu sunt doctor”, a puncat Mircea Ionescu Quintus.

[poll id=”382″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger