AcasăNewsChiliman afla daca scapa de sechestrul pus pe avere. Contestatia lui se...

Chiliman afla daca scapa de sechestrul pus pe avere. Contestatia lui se judeca azi

La o zi dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis ca edilul sectorului 1 sa ramana sub control judiciar, Andrei Chiliman asteapta o noua veste de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

De aceasta data in cursul zilei de vineri se judeca o constestatie depusa de liberalul aflat in fruntea Primariei sectorului 1, fata de masura dispusa zilele trecute de catre procurorii anticoruptie ploiesteni, in vizorul carora a ajuns Andrei Chiliman, respectiv sechestrul asigurator pe mai multe bunuri, proprietati, dar si sume de bani apartinand primarului bucurestean. Asadar, primarul va afla astazi daca ii este acceptata sau nu contestatia si daca, pe cale de consecinta, i se ridica acel sechestru pe avere.

Despre aceasta masura, primarul a aflat zilele trecute, dupa ce a fost chemat din nou la sediul DNA Ploiesti, asemeni celorlalte persoane cercetate in acelasi dosar, printre ei si Vlad Moisescu, dai si Ioana Costescu, pe care procurorii ii suspecteaza de fapte de coruptie.

Va amintim ca, pe 18 iunie, primarul a fost retinut pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA din cadrul serviciului teritorial Ploiesti, pentru „constituirea unui grup infractional organizat” si „complicitate la trafic de influenta, in forma continuata”.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger