AcasăNewsChiliman a testat utilajele de deszapezire

Chiliman a testat utilajele de deszapezire

Directorul Marin Necula i-a prezentat edilului Andrei Chiliman echipa si utilajele de deszapezire

Compania Romprest Service a organizat impreuna cu Primaria sectorului 1 primul Comandament de Iarna. Primarul  Andrei Chiliman,  a urcat la volanul utilajelor de deszapezire, pentru a le testa.

Directorul Marin Necula i-a prezentat edilului Andrei Chiliman echipa si utilajele de deszapezire

Edilul s-a declarat multumit de pregatirea pentru iarna a utilajelor de deszapezire si indepartare a poleiului, aflate la autobaza companiei Romprest, prestatorul serviciilor de profil in sectorul 1. „Avem peste 70 de utilaje de deszapezire dotate cu echipamente de ultima generatie, pregatite sa intampine prima zapada din acest an. In plus, toate stocurile de combustibil si material antiderapant sunt asigurate din timp”, a spus primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, dupa ce a condus doua masini de deszapezire, pentru a le testa dotarile.

Andrei Chiliman

La randul sau, directorul executiv al Romprest, Marin Necula, a precizat ca utilajelecompaniei vor fi postate in perioada 15 noiembrie 2011-15 martie 2012 in intersectiile din sector, pentru a interveni in timp util.

author avatar
Arpad Dobre
640 afisari

7 COMENTARII

    • In sectorul 1 nu cred ca e cazul maestre. Daca altii isi fac planul cu 2 ore inainte de prima ninsoare , uite ca primarul sectorului 1 si-a facaut planul inainte cu o luna. Deci no comment!

    • La ce te referi cand spui pe nepregatite? In sectorul 1 nu prea are cum, poate te prinde de tine mai subtire imbracata.

  1. Sectorul 1 este foarte bine organizat in ceea ce priveste salubritatea, probabil din aceste motive se incearca si spargerea contractului dintre primarie si Romprest

  2. Asa se face treaba, nu cu o zi inainte. Singura problema care ar putea aparea ar fi lipsa ninsorii. Lasand gluma la o parte, felicitaru primarului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger