AcasăNewsChichirău acuză: Dan Barna a fraudat alegerile!

Chichirău acuză: Dan Barna a fraudat alegerile!

USR-iştii se ceartă, deşi încă sunt pe tuşă                                                                       

Alegerile pentru funcția de președinte al partidului aruncă în aer atmosfera de zen din tabăra useristă. Cosette Chichirău dă de pământ și spune că scrutinul a fost fraudat în favoare lui Dan Barna, cel asupra căruia reamintim că au planat suspiciuni și în momentul în care Nicușor Dan a fost „deposedat” de funcția de președinte. Acum, Chichirău susține că deputatul Cătălin Drulă a avut parola de la sistemul de vot, putând astfel să creeze noi adreseze de e-mail, de pe care s-a votat masiv în favoarea primului milionar din afaceri cu Statul candidat la funcția supremă.

USR-iştii se ceartă, deşi încă sunt pe tuşă

Cosette Chichirău a fost contracandidata lui Barna la alegerile din 1 septembrie, dar n-a avut nicio șansă în fața Sistemului. A sistemului de vot pus la punct de echipa lui Dan Barna, evident că nu ne refeream la alt sistem. Acum, Chichirău #rezistă pe baricade și spune că nu recunoaște corectitudinea votului de duminică. „Toată ziua de duminică, 1 septembrie, prima zi de vot, Cătălin Drulă a avut parola de la sistemul de vot. Putea să genereze linkuri de vot, să genereze noi adrese de email, să suprascrie voturi, să facă ce voia el. Cătălin Drulă – om de bază în echipa Barna – a avut mijloacele să facă o fraudă naţională. Am aflat asta duminică seara, la ora 20, de la Mircea Şerdin, când l-am întrebat cine are acces la cine a votat şi cine nu. A zis că doar el, nimeni din Comisia Electorală, şi că «ah da, şi Drulă mai are parola, dar hai că o schimb acum»”.

Contracandidata lui Dan Barna la şefia USR mai spune că actualul lider sălvătorist a încercat în zadar să acopere scandalul faptului că sistemul de vot electronic nu era unul securizat: „Cu două zile înainte, pe 30 august, registrul electoral fusese extras din Hubspot, unde noi cei din ţară avem acces. Aceste date au fost transferate în Zeus, sistemul de vot, iar de aici înainte numai Mircea Şerdin şi Cătălin Drulă au avut acces. Toate poveştile despre modificări de la Iaşi de pe 1-2 septembrie sunt doar atât: poveşti! Praf în ochi ca să acoperim scandalul că sistemul de vot nu era securizat”.

Și uite cum neprihăniții useriști își dau arama pe față. Se atacă unii pe alții din disperarea de a pune mâna pe ciolan, iar frica de a nu rămâne pe dinafara combinațiilor îi împinge să-și ia gâtul unul altuia.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
476 afisari

2 COMENTARII

  1. Are dreptate Cacarau. Neomarxistii astia mereu fura votul, Tovaresul Stalin a zis”Nu cei ce voteaza conteaza, ci cei ce numara voturile. „

  2. Prost dar viclean !!!
    Hai Chichirau, da-i un spit in mecla si nu te lasa ofensata de un ardelean !
    Stii ce spun astia despre moldoveni ?
    Cauta pe Google si te vei inspaiminta !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger