AcasăNewsChestorul Tutilescu trimite recuperatori de cersetori in toata Europa

Chestorul Tutilescu trimite recuperatori de cersetori in toata Europa

Politistii romani sunt trimisi de catre chestorul Marian Tutilescu sa se roage de cersetori sa se intoarca „acasa”

Autoritatile de la Bucuresti continua sa bata cu o incapatanare demna de o cauza mai buna la portile aderarii la spatiul comun european, in timp ce chestorul Marian Tutilescu nu se da dus neam de la conducerea Directiei „Schengen” a Ministerului de Interne.

Politistii romani sunt trimisi de catre chestorul Marian Tutilescu sa se roage de cersetori sa se intoarca „acasa”

Asta dupa ce, bineinteles, imediat dupa debarcarea  „buldogului„ Blaga s-a repezit sa dea asigurari ca vom intra la mare siguranta, ca de nu raspunde cu propria-i „cascheta”. Pana atunci insa, si-a imbrobodit superiorii sa-i accepte planul de slugarnicie fata de francezi, prin care zeci de politisti romani vor fi trimisi sa curete bulevardele pariziene de cohortele de tigani cersetori.

Monopol romanesc

Conform datelor furnizate de ministrul francez de Intern, 94% dintre persoanele care cersesc pe teritoriul „surorii” noastre mai mari ar fi de nationalitate romana. Ca, probabil, 94% dintre acestia sunt rromi, nu a mai interesat pe nimeni. Astfel se face ca in timp ce francezii isi rezolva propriile frustrari luandu-le in bascalie deja intr-un stil grosolan, facind misto pana si de soldatii nostri omorati in  Afganistan sau Irak, omologii romani au ripostat si ei, in sfarsit. Insa, ineditul protest al Ministerului roman de Interne se rezuma la formarea de urgenta a unor echipe de politisti care sa fie expediati la Paris, unde sa umble pe strazi dupa cersetorii rromi.

Escadroane si la Londra

Cum ii vor aduce insa  politistii romani pe infractori inapoi in tara, ramane un mister. Cert este doar ca astfel s-a mai bifat o initiativa strict propagandistica, ce se pare ca va fi continuata cu trimiterea unor escadroane asemanatoare si in Marea Britanie. Tot pe banii de benzina a patrulelor din tara, bineinteles…

Copiii romani scot Anglia din criza

Mark Deans

Un oficial al unei firme britanice care sustine ca un copil cersetor roman castiga 100.000 de lire sterline pe an, vine cu o idee umilitoare pentru Romania.  „Din populatia de 22 de milioane a Romaniei, 1,5 milioane sunt copii de patru ani.  Daca ar cersi toti la Londra, ar putea castiga impreuna 150 de miliarde de lire sterline. Ar fi taxati cu 50%, iar cele 75 de miliarde de lire sterline din taxe ar putea fi folosite pentru  relansarea economiei”, sustine Mark Deans, director al companiei britanice Moneycorp.

 

author avatar
Catalin Tache
883 afisari

3 COMENTARII

  1. Poti sa faci un milion de escadroane si sa-i aduni din toata Europa ca tot acolo se vor intoarce a doua zi.Acesti tigani ne-au facut de ras in lume, nu numai in Europa. Eu propun sa se reinfiinteze fabrica din orasul Bug sa fie si ei folositori Europei ca tot nu vor sa munceasca .

  2. Trist , foarte trist. Am ajuns sa fi un popor de cersetori. Am ajuns sa ne umilim si sa fim umiliti de toti. Cred ca ar trebui sa bagam capul la cutine sa muncim vreo 50 de ani sa ne spalam pacatele. Oricum suntem ‘infractorii Europei’.

  3. Bai, Tache… Era odata unu’ Adam pe la militia capitalei si i-a facut lu’ tutilescu asta al tau o intreaga campanie anti-cersetorie, care se baza pe un principiu simplu: campania se adresa celor care dadeau bani, si nu celor care primeau!!! La cat de destept e tutilescu si la cat de bine a mers campania in Bucuresti, era suficient sa „exporte” la „FRACEJI”, nu militieni, ci idei de genul asta… In rest…sa se spele pe cap cu ciocan CHrisitan, ca face numai tampenii, si idem cu „Francejii” lui cu tot…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger