AcasăNewsChestorul Popa pleaca de la sefia IPJ Bihor

Chestorul Popa pleaca de la sefia IPJ Bihor

Un necaz nu vine niciodata singur, spune o vorba ce pare sa se aplice manusa fostului sef al Politiei Romane, si, mai nou, demisionar din postura de lider al inspectoratului de Politie Judeteana Bihor.

La mai bine de doua saptamani de cand a facut accident cu masina copresedintelui PNL, Vasile Blaga, pe un drum din Brasov, rastimp in care s-a descoperit ca a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie, despre chestorul Liviu Popa s-a aflat, mai nou, ca si-a anuntat superiorii despre decizia de a parasi conducerea IPJ Bihor, dupa aproape sase ani de cand fusese numit in aceasta postura. „Persoana si-a depus miercuri seara raportul de incetare a raporturilor de serviciu la Inspectoratul General al Politiei Romane, de unde a fost inaintat la Ministerul Afacerilor Interne pentru a fi trimis la Presedintie, procedura obligatorie in cazul chestorilor de Politie”, a declarat, in cursul acestei zile ofiterul de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane, pentru publicatia locala „Bihoreanul„.

Hotararea chestorului vine pe fondul prezentei sale la audieri, la DNA Bihor, dar si a perchezitiilor pe care le-au facut, zilele trecute, anchetatorii anticoruptie bihoreni, atat la sediul Politiei Judetene, cat si la locuinta lui Popa. Va reamintim ca, pana sa ajunga sef al IPJ Bihor, Popa a detinut si prima functie in cadrul Politiei Romane.

461 afisari

3 COMENTARII

  1. Da de ce nu a fost demis?!!
    Cum dracu se face ca astia bagati in tot felul de lucruri necurate sunt lasati sa-si dea demisia?!
    De ce nu sunt demisi si trasi la raspundere pt. toate neregulile si abuzurile savarsite?
    Doamne cati mai sunt ca asta care fac legea prin judetele pe care le pastoresc si inca sunt pe functii!

  2. Cei de la stiripesurse.ro scriu ca in porbagajul masinii au fost gasiti 700.000 EUR.
    Sigur nu a fost singurul transport, cred ca era o practica, ar trebui cautat si in judetele invecinate.
    Ce s-ar mai extinde mocirla…!!!

  3. Si ceilalti oameni ai lui Blaga adusi la Bucuresti de la Oradea, Cluj, Bistrita Nasaud si care au fost numiti secrtari de stat, sefi de arma etc CIND PLEACA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger