AcasăNewsChestorul Liviu Bute devine numărul unu în Poliția de Frontieră

Chestorul Liviu Bute devine numărul unu în Poliția de Frontieră

Succesorul lui Ioan Buda în prima funcție din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) a fost numit din rândul unuia dintre cei doi adjuncți ai acestuia, și anume chestorul principal de poliție Liviu Bute.

La scurtă vreme după ce s-a aflat faptul că Buda renunță la funcție „din motive personale”, Ministerul de Interne a anunțat că șeful demisionar al IGPF va ieși la pensie. Și că atribuțiile primei funcții în cadrul Poliției de Frontieră vor fi preluate de către chestorul Bute.

Comunicatul MAI sună astfel:

„Ca urmare a evaluării situației operative realizate la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, s-a dispus eliberarea din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a domnului chestor general de poliție Ioan BUDA, începând cu data de astăzi, 21 mai 2020.

La solicitarea ofițerului, domnul ministru al afacerilor interne, Ion Marcel VELA, a aprobat demararea formalităților pentru încetarea raporturilor de serviciu prin pensionare, începând cu data de 1 iunie 2020.

Atribuțiile funcției de inspector general vor fi preluate de chestorul principal de poliție Liviu BUTE, adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.”

sursa foto: politiadefrontiera.ro

1.793 afisari

7 COMENTARII

  1. Nea Vela, demult trebuia sa i se întâmple dar a avut proptele mari, și ca el mai sunt mulți pe care nu i_ai dat jos din motive știute de putina lume dar a ieșit tot cum a vrut el, trebuia demis nu trebuia sa aștepți ca el să-și dea demisia. Dar asa ai mulțumit și protectorii sai.. Deee, un stil politicianist mai de catifea.

  2. Un nenorocit,sa prindă maxim trei pensii la Cat rau a facut.si sa o ia si pe fișa cu el

  3. Mai retardule ,cat credeati voi ca o sa mai meargă?? Hai usor,usor catre firmele de transport ale wc.ului,dacă îl lăsatidrg asa fara pușcărie e frectie.drogurile de la mare fraților!!!!

  4. Retardă e măta, de handicapat cu suflet plin de otravă, nu îți e rușine, coruptul dracului de agramat!

  5. Cei care se bucură și comentează negativ sunt corupții / condamnații din vămi în anul 2011 (elicoptere) etc… Peste 200 de polițiști de frontieră șpăgari, au fost arestați și condamnați… Bravo lui Buda că a demisionat și că merge în pensie, să rămână politrucii și spăgarii la cârma ministerului/frontierei… Pt. prostănacul de Rareș Bogdan (securistul, politruc), supărat că Buda va lua o pensie de serviciu foarte mare de pe funcția de secretar de sat MAI, îi transmit să o sugă… mult nu mai are în politică…. Cănd politrucul va lucra peste 30 de ani în MAI ca Buda, la nivelul cel mai înalt atunci să latre… Tache ai rămas fără cartușe, dacă a plecat Buda, iar labagii nu mai au câmp deschis la comentat, trebuie să găsiți altă țintă :))))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger