AcasăNewsChestorii din MAI se reped la pensiile de onoare!

Chestorii din MAI se reped la pensiile de onoare!

Continua „curatenia” de la MAI

Da, am avut dreptate. Si cea mai buna dovada ca o parte din cei aflati la conducerea Ministerului de Interne de atata vreme au inteles necesitatea schimbarii liniilor este semnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a decretelor privind plecarea din MAI a mai multor chestori.

Continua „curatenia” de la MAI

Astfel, au parasit functiile de conducere detinute pana in prezent chestorii Stefan Zaharie Pop, care era inspector general adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrari, Mihai Badescu, sef serviciu la Directia Generala Management Operational (DGMO) din cadrul MAI, dar si Ion Cuhutencu, care conducea Directia Audit Public Intern. Totodata, seful statului a semnat si decretul de pensionare a chestorului Nelu Pop, inspectorul general al IGI, care a reusit sa gestioneze cu brio pozitia Romaniei fata de acuta criza a imigrantilor din ultima vreme.

Pe tobogan

13.01.2016 - „National” a dezvaluit valul masiv de pensionari de la Interne

De asemenea, se pare ca isi fac calculele privind cuantumul pensiei si membri marcanti ai asa-numitei „fratii a chestorilor”, in frunte cu Constantin Manoloiu, Aurel Vladescu, Janica Arion Tiganasu, Lucian Guran, Gheorghe Popa si lista celor care pot alege cu demnitatea specifica uniformei varianta „pensiei de onoare” este cu mult mai lunga.

author avatar
Catalin Tache
3.977 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger