AcasăNewsChefuri monstruoase dupa meciul secolului

Chefuri monstruoase dupa meciul secolului

Dupa atata valva si efort de marketing, era la mintea cocosului ca si invingatorul si invinsul vor da niste chefuri monstruoase, fiecare la intoarcerea in fieful sau.

Mayweather si-a scos la plimbare Bugatti-ul sau de 4 milioane de dolari

De fapt, la cati bani au de incasat, macar atat sa faca si ei: sa dea un chef de care sa se bucure si fanii lor.

Mayweather, la striptease

Floyd Mayweather a sarbatorit la propriul sau club de striptease pe care il detine chiar in Las Vegas. Boxerul care a batut recordul legendarului Rocky Marciano a sosit la „Girls Collection” intr-un Bugatti rosu ca focul, din 2012, in valoare de circa 3 milioane de dolari. El a fost imediat inconjurat de prietenii care deja chefuiau. Floyd a facut chiar si un filmulet menit sa-i bucure pe cei 17,5 milioane de fani pe care ii are pe Instagram. In film se vede ca fetele au facut multi bani in acea noapte, daca tinem cont ca se aruncau bancnote cu gramada, ca la noi, la manelisti.  Dupa spusele specialistilor, Mayweather urmeaza sa incaseze circa 350 de milioane de dolari.

McGregor a dat de baut

Irlandezul care l-a provocat pe Mayweather a platit bauturile tuturor celor veniti sa-l aplaude in club

Si McGregor a petrecut in Las Vegas, dar nefiind proprietar de club, a inchiriat un local celebru pe nume Encore Beach Club, unde biletele de intrare au costat in noaptea cu pricina peste 200 de dolari. E drept, Conor a facut cinste, pe consumatie platind 77. 643 de alte lire sterline. Clubul a fost impanzit de steaguri irlandeze si luptatorul nascut in Dublin acum 29 de ani a reiterat un vechi slogan: nu ii veti invinge pe irlandezi vreodata. La randul sau „ Mistyc” McGregor va incasa circa 75 de milioane de dolari pentru meciul cu Floyd „Money” Mayweather.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger