AcasăNewsChef în sala de clasă a unui liceu din Ploiești. Elevii au...

Chef în sala de clasă a unui liceu din Ploiești. Elevii au încins grătarul și au fumat – VIDEO

eleviChef în sala de clasă a unui liceu din Ploiești. Elevii au încins grătarul și au fumat - VIDEO

Elevi care fumează, fac mici pe grătar și aprind bricheta lângă un obiect inflamabil chiar spatele unei colege. S-a întâmplat în sala de curs a unui liceu din Ploiești.

Mai mulți elevi de clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești au fost filmați în timp ce fumează în sala de clasă și „încing” grătarul cu mici pe una dintre bănci.

Mai mult, unul dintre ei aprinde o brichetă lângă un obiect inflamabil. Flacăra produsă este îndreptată spre părul colegei din față.

Elevii riscă exmatricularea

Băiatul știe că este filmat și nu pare să fie deranjat. Nici atunci și nici când se urcă cu picioarele pe catedra profesorilor și i se aprinde o țigară de către o altă elevă.

Conducerea liceului s-a arătat îngrozită la vederea materialelor video, făcute publice chiar de către elevi, din teribilism. A fost demarată o anchetă internă, iar elevii au fost identificați. Aceștia riscă nota 2 la purtare sau chiar exmatricularea.

author avatar
Andreea Vlad
1.945 afisari

4 COMENTARII

  1. Chiar așa! De ce nu-i aliniem în fața unui pluton de execuție! Ne-am transformat intr-o gloată de torționari? De ce au ajuns copiii noștri la comportament aberant, nu se întreabă nimeni? Izolați, mascați și învinuiți că își omoară bunicii dacă îi îmbrățișează, tot ei sunt condamnați acum pt că au luat-o razna.

    • Foarte bine gandit! Acestia merita medaliați, urcati pe podium si facuta renta viageră! Sunt viitorul de aur al tarii. Merita tot respectul!

  2. Atentie ca gratarul produce monoxid de carbon care in spatii inchise duce la moarte. Din pacate astfel de lucruri nu se invata la scoala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger