AcasăNewsChavez crede ca SUA imprastie cancerul in liderii latino-americani - VIDEO

Chavez crede ca SUA imprastie cancerul in liderii latino-americani – VIDEO

Presedintele venezuelan Hugo Chavez a vorbit la o intrunire cu militarii venezueleni despre posibilitatea ca SUA sa fi dezvoltat o tehnologie de „inoculare a cancerului”.

Chavez inca mai lupta cu „neobisnuitul cancer”

Tinta principala ar fi liderii latino-americani care se opun politicii americane. Discursul televizat a venit la o zi dupa ca s-a anuntat ca presedintele Argentinei, Cristina Kirchner, sufera de cancer la tiroida.

Fidel Castro l-a avertizat

Alfredo Scoccimarro, purtatorul de cuvant al Presedintiei braziliene, a declarat ca boala nu e in metastaza, Cristina Kirchner urmand sa fie operata pe 4 ianuarie 2012. Ea va fi inlocuita la sefia statului, pe  perioada convalescentei, de vicepresedintele Amadou Boudou, care a fost instalat în aceasta functie recent. Hugo Chavez este convins ca boala nu este intamplatoare, mai ales dupa ce liderul cubanez Fidel Castro l-a avertizat ca americanii fac experimente pentru inocularea unor forme agresive de cancer unor persoane indezirabile si ca CIA este responsabila de acest lucru. „Nu ar fi surprinzator ca ei sa fi dezvoltat o tehnologie pentru a inocula cancer fara ca nimeni sa stie?”, spunea Chavez referindu-se la Statele Unite. Chavez, care afirma ca si-a revenit dupa o forma agresiva si neobisnuita de cancer în zona pelviana, desi unul din medicii lui personali i-au mai dat de trait cel mult doi ani, a semnalat seria ciudata de cancere de care sufera presedinti si fosti presedinti sud-americani, din 2009 pana in prezent.

Cristina Kirchner va fi operata de cancer la tiroida, iar Lula da Silva e in regresie

El i-a numit pe presedintii Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva si Dilma Roussef, pe cel al Paraguayului, Fernando Lugo, lansand un avertisment pentru Evo Morales, al Boliviei si Rafael Correa, al Ecuadorului. „ Evo, ai grija de tine! Correa, fii atent! Nu stim niciodata ce ni se poate intampla”, a avertizat Chavez. „Fidel mi-a spus mereu sa am grija ce mananc, ca ei (americanii) au dezvoltat o tehnologie care imbolnaveste doar cu o mica intepatura”!

[youtube]76NCX8QsVn0[/youtube]

 

 

 

 

author avatar
Adina Mutar
219 afisari

1 COMENTARIU

  1. Brazilia, Agentina si alte state foste bananiere ale uniunii sovietice ailalta, au inceput sa scoata capul prea sus.In viitorul apropiat usa va fi depasita de china iar marea britanie de brazilia.Viitorul nu suna bine pentru oculta financiara atlantica si ca urmare s-a trecut la atacuri neconventionale asupra inamicilor economici pentru a intarzia pe cat posibil viitorul sumbru ce-i asteapta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger