AcasăNewsCharlene, bomba cu ceas din Monaco

Charlene, bomba cu ceas din Monaco

Printesa Charlene de Monaco nu a fost deloc incantata de povestea cu printul „fermecat”, in speta Albert, si a vrut sa fuga de trei ori inainte de nunta.

Printul Albert n-a fost deloc incantat de bocetele sotiei sale, care si-a ales si tiara de printesa ca niste „lacrimi de mare”

Fosta olimpica la inot s-a speriat de perspectiva maritisului cu printul Albert, chiar daca aceasta i-ar fi adus tot ce si-ar fi dorit orice femeie: bogatie, pompa princiara, putere si tiara de printesa. Un vis! In timp ce Kate Middleton, viitoarea regina a Marii Britanii, a primit o tiara cu semnificatii istorice, Charlene a optat pentru una mai personala, aleasa chiar de ea. Creata de Lorentz Baumer ca o „spuma de diamante si aur alb”, lui Charlene ii aminteste de marea ei dragoste: spuma marii! Si de Africa de Sud. Un motiv in plus pentru ca Charlene sa vrea sa scape din acest vis princiar.

Cele trei fugi

Prima oara a incercat sa fuga in luna mai, cand se afla la Paris, unde se dusese sa probeze rochia de mireasa. In loc de asta, s-a refugiat la Ambasada Africii de Sud, informeaza Le Journal du Dimanche.  A doua tentativa a avut-o in timpul cursei de Formula 1 Grand Prix, din Monaco. A treia oara i s-a confiscat pasaportul pe Aeroportul Nice. Insistentele printului Albert de a duce la capat aceasta nunta, ca sa nu se faca de ras in fata caselor regale si a invitatilor au convins-o sa mearga inainte.

Pentru o vreme. Surse din apropierea familiei spun ca nu numai mireasa a fost in lacrimi la nunta, ci si tatal ei, care vrea s-o stie saraca, dar fericita, nu printesa inecata in lacrimi. Dar, se va hotari in curand, pentru ca luna de miere va fi in Africa de Sud si e un bun prilej de a dezminti sau nu zvonurile!

 

 

author avatar
Adina Mutar
1.228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger