AcasăNewsChanel o da pe fondante

Chanel o da pe fondante

Feminitatea si senzualitatea au fost coordonatele la Saptamana Modei de la Paris, dedicata colectiilor haute couture. Femeia Chanel poarta costume si rochii din matase, in culorile bomboanelor fondante.

Karl Lagerfeld a transformat Grand Palais intr-un parc parizian, frumos ingrijit. Modelele au defilat sub o uriasa pergola, incarcata de plante verzi si de trandafiri proaspeti, in ton cu tinutele din cadrul colectiei pentru primavara-vara. Lagerfeld a pastrat elementele clasice, precum costumele dintr-un tweed din lana sau matase, in nuante metalice sau in culorile fondantelor. Incaltarile au fost confectionate din acelasi material, iar ca accesoriu s-a impus voaleta. Oricat de elegante, rochiile din matase fina au avut buzunare. Tinuta de mireasa a constat intr-un costum alb cu pantalon, o trena si o capa din pene de strut. Spre deosebire de Chanel,

Giambattista Valli a debutat intr-o nota sobra, cu rochii negre sau albe din dantela, purtate cu cizme lucioase, pana peste genunchi. Tinutele au prins apoi volum si culoare. Rochiile s-au remarcat prin aplicatii inflorate, volane in cascada, paiete si trene lungi.

author avatar
Catalin Dumitrescu
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger