AcasăNewsCGMB a schimbat consilierii de la RADET si RATB

CGMB a schimbat consilierii de la RADET si RATB

sursa foto: romaniatv.net

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a decis, miercuri, schimbarea consiliilor de administratie ale RADET si RATB.

sursa foto: romaniatv.net

Nemultumiti de lipsa de performanta a actualelor consilii de administratie si situatia dezastruoasa in care se afla cele doua regii, membrii Consiliului General al Municipiului Bucuresti au decis ca a venit momentul unor schimbari.

Daca la RATB au fost schimbati doar doi dintre membrii Consiliului de Administratie, Anca Alexandrescu si Claudiu Stefan, la RADET a fost schimbat intreg Consiliul de Administratie.

Astfel, RADET a intrat sub tutela liberalilor Gabriel Dumitrascu, Alin Chitu, Andreea Miu, Antonel Tanase, Marian Agiu si Rizia Tudorache, in timp ce Consiliul de Administratie al RATB a fost completat cu Tudor Tanasescu si Radu Orzata, ambii reprezentanti ai Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Unul dintre fostii consilieri de la RADET recunoaste ca „regia trece printr-o situatie foarte grea din cauza surselor financiare insuficiente”, dar da vina pe ELCEN afirmand ca „incepand de anul trecut, cei de la ELCEN au majorat poprirea pe conturile RADET-ului”.

In schimb, unul dintre viceprimarii Capitalei ar vrea tragerea la raspundere a lui Sorin Oprescu „in conditiile in care in casele oamenilor a fost foarte mult timp frig, iar mijloacele de transport vin cu intarziere desi 25% din buget merge spre cele doua regii”.

author avatar
Cristi Ionita
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger