AcasăNewsCFR-ul si-a tras sefi noi. Vezi cine sunt noii directori!

CFR-ul si-a tras sefi noi. Vezi cine sunt noii directori!

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a aprobat investirea in functie a noilor sefi de la SNTFC CFR Calatori S.A. si CNCF CFR S.A.

Dupa mai multe discutii avute cu echipele de conducere ale Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA si Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori „C.F.R. Calatori-S.A., Ioan Rus a decis sa-i investeasca in functiile de conducere pe Iosif Szentes, respectiv Dan Costescu.

Reprezentantii Ministerului Transporturilor sustin ca „numirea celor doi directori s-a desfasurat in conformitate cu prevederile art. 35 (1) din Ordonanta de Urgenta nr. 109/30.11.2011, privind Guvernanta corporativa a intreprinderilor publice”.

Ioan Rus a avut un mesaj de incurajare pentru cei doi: „am incredere ca experienta dumneavoastra profesionala va fi un avantaj pentru companiile pe care le conduceti, companii care, bine gestionate, pot conduce la imbunatatirea pietei de transport”.

De altfel, in urma cu cateva zile, Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a CFR Calatori SA a aprobat numirea a trei noi membri in CA al companiei: Iosif Szentes, Ionela Adriana Atanasiu si Dan Iulius Plaveti. In aceeasi hotarare AGA au fost reconfirmati urmatorii membri ai CA: Alexandrina Corina Gatej – Presedinte, Dana Rachila Galben si Alexandru Petrescu.

author avatar
Cristi Ionita
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger