AcasăNewsCFR: Trenuri anulate din cauza ninsorii si a viscolului. VEZI LISTA!

CFR: Trenuri anulate din cauza ninsorii si a viscolului. VEZI LISTA!

(foto: infotravelromania.ro)

Ninsoarea si viscolul afecteaza circulatia feroviara. 17 trenuri au fost anulate, joi, din cauza conditiilor meteo dificile. De asemenea, reprezentantii CFR precizeaza ca trenurile au intarzieri de cateva zeci de minute.

(foto: infotravelromania.ro)

Informatii utile pentru cei care vor sa circule cu trenul, pentru a evita aglomeratia sau blocajele de pe sosele din tara. Din cauza ninsorii viscolite si pentru fluidizarea traficului feroviar, joi, 26 ianuarie, au fost anulate urmatoarele trenuri:

·         trenurile Intercity 581 si 584 in relatia Bucuresti Nord – Constanta si retur.

·         trenurile Intercity 551/556 in relatia Bucuresti Nord–Suceava si retur .

·         trenurile Intercity 554/564 in relatia Suceava – Bucuresti Nord.

·         trenul Intercity 591 in relatia Bucuresti Nord – Timisoara Nord.

·         trenul Intercity 594 in relatia Timisoara Nord– Bucuresti Nord .

·         trenurile Intercity 571/574 in relatia Bucuresti Nord – Galati si retur.

·         trenurile Intercity 1637/1636 in relatia Bucuresti Nord – Brasov si retur .

·         trenul Regio 6422 in relatia Falciu Nord – Barlad, iar pe distanta Barlad – Tecuci circula conform graficului de circulatie .

·         trenul Regio 9021 in relatia Bucuresti Nord – Pitesti.

·         trenul Regio 9026 in relatia Pitesti – Bucuresti Nord.

·         trenul Regio 6101 in relatia Faurei – Tecuci.

·         trenul 6102 in relatia Tecuci – Faurei.

·         trenul Regio 7051 in relatia Urziceni – Faurei.

·         trenul Regio 7052 in relatia Faurei – Urziceni.

·         trenurile Regio 9301/9306 pe  relatia Bucuresti Nord –Rosiori Nord si retur.

Calatorii vor fi preluati cu alte trenuri aflate in circulatie, in directiile respective, iar trenurile ramase in circulatie vor fi suplimentate, pentru a putea prelua cat mai mult din trafic.

Totodata, reprezentantii CFR au anuntat ca, joi, sunt anulate si trenurile suburbane: trenurile Regio de pe ruta Bucuresti Nord – P.O. Aeroport HC – Balotesti si retur, din intervalul orar 08.10 – 13.10 (dus) si respectiv 09.15 – 14.15 (intors) si trenurile Regio 8071 si 8072 de pe ruta Bucuresti Nord – Pantelimon Sud h. – Bucuresti Obor si retur.

Circulatie deviata

Din cauza inchiderii circulatiei pe linia Dridu – Armasesti si conditiilor meteo foarte dificile de pe sectia Armasesti -Ploiesti, trenul Intercity 572 Galati – Bucuresti Nord, circula pe ruta ocolitoare: Urziceni – Faurei – Buzau – Ploiesti Sud – Bucuresti Nord.

Trenurile au intarzieri

Totodata, reprezentantii CFR au anuntat ca, din cauza vantului puternic si a ninsorii, circulatia feroviara se desfasoara in conditii de iarna la nivel national, trenurile de calatori inregistrand intarzieri in medie de 60 de minute la sosirea si plecarea din statie. De asemenea, intarzieri mai mari se inregistreaza la trenurile internationale, potrivit unui comunicat al reprezentantilor Cailor Ferate Romane (CFR). Reprezentantii CFR ii sfatuiesc pe calatori ca, inainte de a pleca la drum, sa ceara informatii in statii cu privire la eventualele intarzieri sau mdificari survenite in circulatia trenurilor de calatori. De asemenea, pot apela 021/9521 sau accesa site-ul www.cfrcalatori.ro.

4.288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger