AcasăNewsCFR pune in circulatie si mai multe trenuri catre/dinspre litoral

CFR pune in circulatie si mai multe trenuri catre/dinspre litoral

Cum prezentul week-end, pe care foarte multi romani au ales sa-l petreaca pe litoral, se apropie de final, turistii aflati la mare si care nu au plecat catre statiunile de la Marea Neagra cu masina personala sunt informati ca au la dispozitie trenuri suplimentare care leaga statiunile de la malul marii de Capitala.

Mai precis, CFR Calatori anunta, duminica, faptul ca la finele acestei saptamani se pun in circulatie alte doua trenuri InterRegio, in vederea preluarii pasagerilor aflati deja pe litoral sau a celor care, in aceasta noapte, se indreapta catre Constanta.

Este vorba despre IR 12890, care circula pe 16 august, cu plecare din Constanta la ora 20.20 si sosire in Bucuresti la ora. 23.11, dar si despre IR 12891, care pleaca din Bucuresti pe 17 august, la ora 02.45 si urmeaza sa ajunga la Constanta la ora 05.45, se mentioneaza in comunicatul CFR Calatori.

Aceste doua garnituri se adauga celor 42 de trenuri care ruleaza, pe intreaga durata a verii, in cadrul programului „Trenurile Soarelui”, menit sa aduca turistii pe/de pe litoral atat din Bucuresti, cat si din restul zonelor tarii.

author avatar
Cristina Stefan
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger