AcasăNewsCFR: Lista trenurilor anulate, vineri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

CFR: Lista trenurilor anulate, vineri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Daca aveti drum, vineri, in ultima zi lucratoare din aceasta saptamana, catre anumite destinatii din tara, si va ganditi sa folositi mijloacele de transport ale CFR, e bine sa va informati din timp cu privire la circulatia trenurilor. Traficul feroviar este restrictionat pe mai multe linii, si, de asemenea, exista zeci de trenuri de calatori anulate.

Conform datelor actualizate la ora 15, din cauza sulurilor de zapada, pe liniile de cale ferata Brosteni-Slobozia, Buzau-Faurei Fir2, Chiajna-Virteju, Chitila-Calinesti, Marasesti Tecuci – Barbosi, Ploiesti Sud-Brosteni, Urziceni Faurei – Tecuci, precum si Veresti-Leorda, circulatia este restrictionata.

Mai mult, ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile, a ninsorii si a viscolului din ultimele zeci de ore, exista mai multe trenuri anulate, care ar fi facut legatura intre mai multe judete ale tarii. VEZI aici LISTA trenurilor anulate, vineri, 31 ianuarie!

Ninsorile cazute in ultimele zile, precum si viscolul, au ingreunat semnificativ circulatia pe calea ferata. Angajatii CFR au intervenit cu utilaje pentru a deszapezi sinele de cale ferata. Reprezentantii Cailor Ferate le recomanda calatorilor sa verifice din timp situatia circulatiei trenurilor, inainte de a porni la drum.

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger