AcasăNewsCFR: Circulatia trenurilor, adaptata la conditiile meteo nefavorabile. Sunt intarzieri

CFR: Circulatia trenurilor, adaptata la conditiile meteo nefavorabile. Sunt intarzieri

Avand in vedere sudul si sud-estul tarii au intrat sub avertizare de ninsori si intensificari ale vantului, conditiile meteo dificile si-au pus amprenta si pe circulatia rutiera, dar si feroviara.

Din cate au transmis, miercuri dimineata, reprezentantii CFR SA, circulatia feroviara era deschis pe toate magistralele de cale ferata, cu mentiunea ca traficul este insa adaptat la conditiile meteo nefavorabile. „Un numar redus de trenuri inregistreaza la aceasta ora intarzieri la sosire, acestea fiind insa determinate de adaptarea circulatiei la conditiile meteo sau de pregatirea si verificarea suplimentara a materialului rulant pentru reinscrierea in cursa”, se anunta in comunicatul CFR.

Pe durata cat este valabila avertizarea de vreme rea, angajatii companiei de transport feroviar verifica starea infrastructurii pe toate sectiile de cale ferata aflate pe raza celor 17 judete pentru care s-a emis un Cod galben de ninsori si viscol, urmand sa intervina, daca va fi cazul, pentru rezolvarea deranjamentelor de natura tehnica.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger