AcasăNewsCFR Călători, anunț pentru cei care vor să ajungă la mare de...

CFR Călători, anunț pentru cei care vor să ajungă la mare de 1 mai. Se suplimentează trenurile

sursa foto: Facebook/CFR Călători

Mai e puțin până în weekend și minivacanța de 1 mai bate la ușă. Deja mulți tineri au pornit către litoral, pentru a petrece finalul de aprilie și ziua de 1 mai la malul mării. 

Tradiționala distracție de la început de lună mai îi face pe cei care au planuri de vacanță să se îndrepte către litoralul Mării Negre. Și cum nu toată lumea are la dispoziție o mașină pentru a ajunge la Constanța – sau în restul stațiunilor de pe litoral – o alternativă o reprezintă trenul.

În tot acest context, CFR Călători a anunțat, vineri, că vor fi introduse în parcurs alte două trenuri față de cele care erau deja programate să circule pe 1 și 2 mai. Cu plecare din Gara de Nord spre Constanța și retur.

Despre ce trenuri e vorba

Având în vedere afluxul de călători care se înregistrează în continuare către/dinspre litoralul Mării Negre, CFR Călători introduce două trenuri suplimentare pe 1 și 2 mai. La data de 1 mai pentru preluarea fluxului de călători dinspre litoral, va circula suplimentar trenul IR 12886 pe relația Constanţa (plecare 22:25) – Bucureşti Nord (sosire 01:05), în stația Constanța, trenul va primi vagoane de la Mangalia de la trenul R 8822. Pe data de 2 mai va circula IR 12889 pe relația Bucureşti Nord (plecare 02:50) – Constanţa (sosire 05:34)”, a comunicat CFR Călători, în 28 aprilie.

Reprezentanții companiei feroviare le recomandă călătorilor să își procure biletele de tren din timp și amintesc faptul că pot face acest lucru și online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

author avatar
Andrei Coman
56 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger