AcasăNewsCFR anunta: Trenurile circula in conditii de iarna, in judetele aflate sub...

CFR anunta: Trenurile circula in conditii de iarna, in judetele aflate sub COD GALBEN

Desi la aceasta ora nu sunt semnalate probleme majore pe calea ferata, reprezentantii CFR precizeaza ca traficul feroviar se desfasoara in conditii de iarna in judetele care se afla, pana marti noapte, sub incidenta unui COD GALBEN de ninsoare.

Nu exista linii de cale ferata inchise, insa personalul specializat intervine constant pentru curatarea atat a caii ferate, cat si a macazurilor, in statiile de pe raza regionalelor CFR Bucuresti, Craiova si Galati, unde exista deja straturi de zapada, mentioneaza reprezentantii companiei, intr-un comunicat.

Totodata, in aceasta perioada, CFR le recomanda pasagerilor ca, inainte de a pleca la drum, sa se informeze din timp asupra situatiei actualizate a mersului trenurilor.

Vremea continua sa se mentina rea in mai multe regiuni din tara. Meteorologii au emis, duminica, o atentionare COD GALBEN de ninsori si vant puternic. Pana marti la ora 22, nu mai putin de 27 de judete, indeosebi din centrul si sudul tarii, dar si Capitala, se afla sub incidenta acestei atentionari. Totodata, meteorologii spun ca, in anumite zone, este posibil sa cada ploi ce pot favoriza depunerea de polei.

Sursa foto: alba24.ro

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger