AcasăNewsCFR a anuntat lista TRENURILOR ANULATE, marti, din cauza vremii nefavorabile!

CFR a anuntat lista TRENURILOR ANULATE, marti, din cauza vremii nefavorabile!

Vremea nefavorabila continua sa ingreuneze circulatia pe calea ferata. Ca urmare a ninsorii, dar si a viscolului, operatiunea de curatare a sinelor este ingreunata. Marti la pranz existau un numar de peste 100 de trenuri anulate, dar si mai multe linii ferate pe care circulatia trenurilor era restrictionata.

Echipele de interventie curata sinele de tren atat ziua, cat si noaptea, cu utilaje special echipate sa inlature zapada de pe calea ferata. Angajatii CFR fac eforturi ca, in zonele tarii in care viscolul continua sa le dea batai de cap locuitorilor, trenurilesa ajunga in siguranta in statii si, pe cat posibil, fara intarzieri.

Reprezentantii CFR au precizat, marti la pranz, ca exista un numar de trenuri anulate. De asemenea, sunt si linii pe care circulatia trenurilor este restrictionata. LISTA COMPLETA este disponibila AICI.

Pasagerii sunt informati, de asemenea, ca isi pot recupera banii pe biletele achizitionate pentru calatorii cu trenurile anulate. Totodata, cei care urmeaza sa porneasca la drum folosind mijloacele CFR sunt sfatuiti ca, inainte de a pleca dintr-o localitate, sa se informeze cu privire la mersul trenurilor catre destinatia dorita.

Sursa foto: caon.ro

910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger